Home » Penge og Finans » Når læring ikke kommer let

Når læring ikke kommer let

Offentliggørelse af sådanne resultater (måske på en central internetside) kan gøre det muligt for personer, der søger at bruge en Smart Phone med en installeret forstærkerapp, at beslutte, hvor meget de er villige til at bruge på et sæt øretelefoner i forhold til graden af forbedring af taleopfattelsen opnået. Endelig, hvis enkeltpersoner ikke er klar til at købe høreapparater og søger en billig løsning og allerede har en iPhone eller smart telefon, så downloade en gratis eller billig forstærker app og købe høj kvalitet øretelefoner er sandsynligvis et billigere alternativ end at købe personlige lydforstærkningssystemer (PSAPs) eller fremtidige over-the-counter (OTC) høreapparater, selv om det er endnu uvist, hvad forstærkning egenskaber disse OTC høreapparater vil have.

Disse resultater indebærer, at lignende personer, der oplever hørerelaterede vanskeligheder, men endnu ikke har modtaget en audiologisk anbefaling af høreapparater, eller som endnu ikke er klar til at købe høreapparater, kan muligvis få vigtige lyttefordele fra en forstærkerapp, der kan downloades (f.eks. Jacoti ListenApp), når den bruges med øretelefoner af høj kvalitet. Dette ændrer dog stadig ikke det faktum, at de to andre øretelefoner resulterede i betydeligt bedre fund end Apple EarPods, med ydeevne på Sennheiser-øretelefonerne, der følges i ydeevne af BlueEverBlue-øretelefonerne. Resultaterne viser, at øretelefoner af højere kvalitet end dem, der blev leveret ved køb af en iPhone 6 (dvs. Apple EarPods) resulterede i bedre ydeevne, og at blandt de tre øretelefoner, der blev brugt i denne undersøgelse, klarede forsøgspersonerne sig ensartet bedst med Sennheiser, efterfulgt af BlueEverBlue.

Siden denne undersøgelse har opdateringer til iPhone fundet sted, hvorved trådløse Bluetooth-øretelefoner, kendt som AirPods, udleveres. En række internetsider nævner brugen af AirPods med iPhone som en høreforstærkningsenhed. Der har været få undersøgelser af smartphone-baserede forstærkning applikationer på grund af deres nylige ankomst til den audiologiske verden. Forbedringen kan skyldes den større grad af forstærkning i 3-6 kHz-regionen for Sennheiser-øretelefonerne i modsætning til de to andre øretelefoner, eller der kan endda være et ekstra bidrag fra Sennheisers forbedrede frekvensrespons ved 10-16 kHz.

Der er normalt korte og kommercielle pauser i løbet af en feature-længde film er kun et par i antal. Hvis dine børn er små, investere i en jogging klapvogn. En behagelig og velstruktureret plot, men med enkle sprog, at børn fra grundskole kvaliteter vil også nyde. Langt de fleste af publikationsstederne samt introduktionen Audiobook For Soul designer gennem de fedeste største sælgere. Derfor er det i dag blevet næsten en nyhed at eje en stor samling af bøger og endnu vigtigere at have den slags tid til rent faktisk at læse dem alle. De ikke-signifikante resultater, der opnås ved sammenligning af Apple EarPods med tilstanden No-Earphones, kan skyldes den begrænsede prøvestørrelse af de seks forsøgspersoner. Det er muligt, at hvis alle forsøgspersoner var blevet vurderet i No-Earphones-tilstanden, kunne den større prøvestørrelse have afsløret, at forsøgspersoner, der bærer Apple EarPods, lydbog også klarede sig betydeligt bedre end No-Earphones-tilstanden.

En mulig fordel ved de nye AirPods, i modsætning til de øretelefoner, der anvendes i denne undersøgelse, er, at AirPods er trådløse og kan løse kosmetik problem for personer, der beskæftiger sig med at bære ledning ørepropper i hverdagens lyttesituationer; det vil sige, selvom AirPods-projektet ud af ens ører på grund af deres stadig mere almindelige brugspersoner muligvis ikke vedhæfter den samme stigmatisering til disse enheder, som de gør til høreapparater eller ledningsede øretelefoner. Og baseret på resultaterne af denne undersøgelse, ville de sandsynligvis tilbyde overlegen ydeevne til at af billige PSAPs (og muligvis otc høreapparater samt) -især i støj, som er den største klage fra personer med mild-til-moderat høretab.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.