Home » Money matters » Hvordan man kan overvinde 8 typer af finansielle problemer & vanskeligheder

Hvordan man kan overvinde 8 typer af finansielle problemer & vanskeligheder

Hvis din gæld er at komme ud af kontrol eller du kæmper for at få enderne mødes, er det vigtigt at handle hurtigt. Nogle af os har været gennem dårlige finansielle situation. Med regninger hober sig op, kreditorer kræver, og til husstandsindkomsten knap nok, livet stadig går. Du kan få bedst ud af det eller bare plain give og miste håbet. Finansielle problemer kan være meget stressende for enhver, men der er altid plads til at foretage en ændring i din holdning.

Ikke desto mindre, du skal holde for øje, at du skal ændre din livsstil dramatisk hvis du nogensinde ønsker at komme ud af din gæld hul. Hvis du ikke er klar til ofre og ændringer i dit liv, så alt andet du prøve er meningsløs. For dem, der er villige til at ændre, for det første, er det vigtigt at forstå, at du ikke kan leve en livsstil med Spargo Finans, som du ikke kan støtte økonomisk. For det andet, du ikke kan leve en livsstil bare for at imponere andre, selv mens du synker dybere. Beslutte at sætte en fuld-stop for alle disse tendenser og leve et liv, der kan hjælpe dig med at løse dine problemer.

Vær forsigtig med udgifter. Kreditkort er din værste fjender. Når du ikke har penge, er du tilbøjelige til at blive deprimeret. Når det sker, går dit sind til det lille stykke plastik. Når du får følelsen af købe noget nyt, om du føler dig skyldig eller ej, vil du have noget andet. Dette er det onde ‘kreditkort tornado’ – du går rundt og rundt, og rive med storm. Det er kun når stormen er ovre, og himlen klar, som du ser den katastrofale ødelæggelse. Jeg ved, at det er meget lettere sagt end gjort, men holde kreditkort på bay indtil du virkelig har brug for dem. Biler nedbryde, mennesker bliver syge, huse har brug for reparationer, osv.

Mange andre udbydere eyeing nedskæringer til kliniske ydelser, herunder arbejdskraft og levering, stofmisbrug rådgivning og psykiatrisk behandling. Children’s Hospital Colorado, for eksempel, vejning nedskæringer preteen psykiatriske programmer og telehealth tjenester over for staten budgetnedskæringer. Methodist Hospital i Henderson, Ky, meddelte tidligere denne måned, 61 fyringer og lukket en pediatric stationær enhed. Andre hospitaler har advaret de kan lukke helt som indtægter formindskes og koster anledning.

Rådgivningen er for godt til at være sandt – som i alle områder af samfundslivet hvis noget virker for godt til at være sandt, det sikkert er. Hvis du er mistænksom af gælden rådgivning, som du har fået Sørg for, at rådgiveren giver det til dig i skriftlig form så du har et referat af hvad du er blevet lovet herunder tilbagebetaling beløb, antallet af tilbagebetalinger og igangværende støtte der gæld advi CE-selskab vil give dig.

8: oprette en udgiftsplan. Planlægge, hvordan du agter at tilbringe, give og investere de penge du har. Dette svarer til et budget, men snarere end at fokusere på dine finansielle begrænsninger, en udgiftsplan fokuserer på dine økonomiske mål. Omfatte din forudsigelig månedlige udgifter (såsom dagligvarer og utility regninger), din forudsigelig ikke-rutinemæssige udgifter (såsom ferier og nyt tøj) og din uforudsigelige udgifter (nødsituationer).

NBA har været en nødlidende virksomhed siden herlighed dage fugl-Magic”og Air Jordan” æra. Det virkelig har lidt ved gaten med nedgangen i 2008 på grund af den finansielle krise, og at dømme efter tidlige fremmøde tal i år kombineret med uansvarlig og ude af kontrol koste strukturer på afspilleren side af ligningen for de seneste 5 år NBA er dårligt i n Eed af en finansiel omstrukturering for bedre at tilpasse deres omkostninger med deres overskud.

Mange mennesker vidne Target Angiv Canada og derefter beslutter at afslutte før de når deres toårsdagen. Også mange mennesker, der handlede på Target i Canada erfarne høre Target Canada medarbejdernes udtrykke bekymring over hvordan dårlig moral var, dette naturligvis fik betydeligt værre over tid, og udmærkede sig til en kritisk fase, da de hørte mål skal fritstille alle og lukke alle butikker. Globe and Mail, beretning om Business identificeret, at målet retail business fiasko ødelagt over 4 milliarder dollars i goodwill værdi.

5. Lær at investere. Jeg er ligeglad, hvordan du vælger at tjene penge – som ansat, som selvstændig virksomhed, eller som en virksomhedsejer – du i sidste ende nødt til at lære at blive en investor, hvis du ønsker at opnå økonomisk frihed. Og der er altid mange gode investeringsmuligheder. Læs mere om dem.

Først, skal de forpligte sig til at stoppe låne penge straks. Jeg ville være okay at gøre en undtagelse på vej (vej ned ad vejen) for dem at købe et hus på en 15-årig pant, med mindst 10 procent ned og en månedlig betaling af mere end 25 procent af deres take – home løn. Men når de er bare begyndt denne rejse, de skal sige nej til alle former for gæld.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.