Home » » 8 finansielle Tips til unge voksne

8 finansielle Tips til unge voksne

Har du en finansielle mål du ønsker at opnå ved årets udgang? Måske det køber en bolig eller skal på ferie. Livet er for kort til at bo i et job, du hader. Det er bare ikke det værd, uanset hvor gammel du er. Så, sæt et mål om at forlade dit job, hvis du virkelig hader det. Jeg har opført nyttige ressourcer nedenfor, der kan forberede dig til at holde op (især da jeg gjorde dette selv, når jeg afslutter praktiserende lov). Du fortjener at blive opfyldt gennem dit arbejde. Hvis du hader, hvad du gør, finde en måde at ændre dette.

Ofte, disse trin kan ikke direkte synes at spare dine penge (for eksempel, boarding en bus til dit kontor i stedet for at tage denne cab), men afspejling af den omkostningsbesparelse magt afspejles i de månedlige regninger, at du skal betale. Som de virkelig sige at en skilling gemt optjenes en skilling. Nedenstående tips vil diskutere nogle sparer penge tips.

Gå ind i et rum og gå igennem hver enkelt element i den. Har du virkelig brug for dette element? Er du glad for at det er der, eller vil du være fint, hvis det ikke var? Hvis du kan finde ting til at slippe af med, slippe af med det – det bare skaber har rod og det nogle værdi for andre. Du også forbedre den opfattede værdi af dit hus – og du er tilbøjelige til at få en masse rengøring udført i processen. Det er en sparsommelig win-win-win.

Alle har brug for en plan for at hjælpe dem med at komme ud af gælden, så sidder og plotte ud af, hvilken gæld, du vil betale off og i hvilken rækkefølge blot at have en plan går en lang vej mod at sætte planen i aktion, og afdrage gæld tidligt er en af de sikreste måder at sætte penge i din lomme i det lange løb.

For eksempel, nægter jeg at købe bøger fra den store kasse boghandel, når jeg kan hyppige lokale brugte boghandlere til måde billigere. Jeg kan fylde mine børn bogreoler og støtte lokale små virksomheder på samme tid. Legetøj er et andet element du kan spare penge på ved at købe brugt. Udendørs cykler og scootere er stor-Ticket genstande, men de er betydeligt mere overkommelig, når købt fra garage salg eller Genbrugsbutikker kan du blive overrasket over hvad du kan få for en lille mængde af penge uden at ofre din kids’ sjov.

For dupes som mig, der køber de højere ende barbermaskiner (mach III og lignende), på tyve bukke en pop for en lille bulk”pakke af barbermaskiner, dette vil spare dig et ton. Grunden til det virker så godt er fordi razor slid er forårsaget af korrosion, ikke anvendelse. Nu gå kig på etiketten ingrediens på din barbering creme/gel: de første primære ingredienser er alle ætsende syrer. Gå figur, fordi de virksomheder, der fremstiller barberskum er også den samme samling af virksomheder, der producerer razors!

Begynde at spare for pensionering. Selv om pensionering er årtier væk på dette punkt, du ønsker at begynde at spare noget nu, enten i en arbejdsgiver-sponsorerede plan eller en individuelle pensionsopsparinger konto (IRA) bidrage så meget som du kan hver måned, selvom det er kun $10. Det lyder måske ikke som meget, men takket være renters rente, $10 om måneden nu kan være værd mere end $100 om måneden et årti fra nu.

Det er nemt at gøre lidt ekstra mad på middag, og pakke op resterne til din næste dags frokost. Ikke kun tager det sig af disse irriterende rester, der kan nogle gange bare bo i køleskabet, indtil de bliver et videnskabeligt eksperiment, det er også meget billigere end at købe frokost hver har du ikke resterne fra middag, det er forholdsvis enkle at sammensætte en anstændig frokost for meget billigere end fastfood: grab en hårdt kogt æg, et æble eller en banan, en ost stick og granola bar, og du har dækket hver fødevaregruppe for en masse mindre end det koster for at købe frokost.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.